Öppettider:

OBS! VI HAR TILLSVIDARE STÄNGT. DETTA PÅ GRUND AV RÅDANDE CORONALÄGE


Tel:08-101220

Vasagatan 8, 11120 Stockholm

Karta >>>

Vill du äta som en kejsare för en kväll?

Då ska du inte tveka att beställa bord hos oss. Restaurang är i modern asiatisk stil och lokalen som sådan helrenoverades för något år sen. Förutom mongolisk buffé har vi  även samman- ställt utvalda delar av Asiens olika matkulturer i vår à la carte meny, för ytterligare valfrihet efter egen smak.

En genuin asiatisk kvarterskrog

Mongolian BarbeQue, eller MBQ som vi också kallas, är en genuin centralt belägen asiatisk kvarterskrog i Stockholm. Här på MBQ lägger vi, för att maximera smakupplevelsen, stor omsorg på val av råvaror och alla rätter tillagas färskt framför er. Därför gästas vi dagligen av en bred skara stamgäster och massor av stadens turister som nåtts av ryktet om kockarnas färdigheter. Här kan du njuta av Thaibuffé, Kinabuffé, Sushi och Mongolian barbeque. Vi erbjuder en mycket hög kvalitet i våra bufféer i härliga lokaler. Vi serverar både lunch och a la carte. Restaurang MBQ har sedan starten etablerat sig som den populäraste och mest känd mongoliska restaurangen i Stockholm.
 
När vi öppnades vår restaurang, här mitt emot Centralstationen, så ville vi skapa ett nytt restaurangkoncept som skiljer oss från de övriga traditionella asiatiska restaurangerna. Vi heter som konceptet, Mongolian BarbeQue och det står för matlagning som erbjuder underhållning, valfrihet och kontroll. Här kan gästen fritt kombinera sina egna ingredienser från BBQ-buffén och sedan se på när kocken gör hantverket. För ca 800 år sedan skapades denna BBQ specialitet för självaste kejsaren Djingis Khan och hans kungliga hov. I nutid har denna utsökta middags form spridit sig till restauranger världen över och succén är ett stort faktum.

Varmt välkomna!

Personalen & källarmästaren

på MBQ hälsar alla varmt välkomna!

 


 


Länkar och partners...

Följ oss...

Dagens lunch

Vad sägs om en äkta Asiatisk lunch idag?

Vi erbjuder lunch från 10.30 - 15.30.

Sushi- och blandad asiatisk buffé med underbara klassiska favoriter. För att se hela lunchbuffén, klicka här>>>

Take away

"Asian take away" är ett begrepp värden över.

Många asiatiska rätter lämpar sig väldigt bra för att ta med.

MBQ har bra och prisvärda rätter. Klicka här>>>