Öppettider:

Måndag 10:30 - 21:30
Tisdag 10:30 - 21:30
Onsdag 10:30 - 22:30
Torsdag 10:30 - 22:30
Fredag 10:30 - 22:30
(Lunchbuffé vardagar 10:30 -15:00)
Lördagar 12:00 - 22:30
Söndagar 12:00 - 21:30

(Köket/Buffén stänger 30 min innan stängningen)

RÖDA DAGAR
1/5 FÖRSTA MAJ 12:00 - 22:30
9/5 KRISTI HIMMELSFÄRDSDAG 12:00 - 22:30

 

Vill du äta som en kejsare för en kväll?

Då ska du inte tveka att beställa bord hos oss. Njut av kvalitativ asiatisk mat i moderna lokaler. Förutom mongolisk buffé har vi  även sammanställt utvalda delar av Asiens olika matkulturer i vår à la carte meny, för ytterligare valfrihet efter egen smak.

En genuin asiatisk kvarterskrog

Mongolian Barbeque, eller MBQ som vi också kallas, är en genuin centralt belägen asiatisk kvarterskrog i Stockholm. Här på MBQ lägger vi, för att maximera smakupplevelsen, stor omsorg på val av råvaror och alla rätter tillagas färskt framför er. Därför gästas vi dagligen av en bred skara stamgäster och massor av landets turister som nåtts av ryktet om kockarnas färdigheter. Uppleva en gastronomisk upplevelse i härliga lokaler, där vi erbjuder asiatiska rätter och råvaror av hög kvalitativ. Vi serverar både lunch och á la carte. Restaurang MBQ har sedan starten etablerat sig som en av de populäraste och mest kända asiatiska restaurangerna i Stockholm.
 
När vi öppnade vår restaurang, här mitt emot Centralstationen, så ville vi skapa ett nytt restaurangkoncept som skiljer oss från de övriga traditionella asiatiska restaurangerna. Vi heter som konceptet, Mongolian Barbeque och det står för matlagning som erbjuder underhållning, valfrihet och kontroll. Här kan gästen fritt kombinera sina egna ingredienser från BBQ-buffén och sedan se på när kocken gör hantverket. För ca 800 år sedan skapades denna BBQ specialitet för självaste kejsaren Djingis Khan och hans kungliga hov. I nutid har denna utsökta middagsform spridit sig till restauranger världen över och succén är ett stort faktum.

Följ oss...

Dagens lunch

Vad sägs om en äkta Asiatisk lunch idag?

Vi erbjuder lunch under vardagar. Se våra lunchtider här.

Sushi- och blandad asiatisk buffé med underbara klassiska favoriter. För att se hela lunchbuffén, klicka här>>>

Take away

Njut av vår mat i ert egna hem. Kör en Take Away!

Många asiatiska rätter lämpar sig väldigt bra för att ta med.

MBQ har bra och prisvärda rätter. Klicka här>>>